Kylisolerade byggnationer för säkra leveranser

Är ni i behov av påbyggnationer som ni kan använda till kyltransport? Då har ni hamnat helt rätt. Vi på Norfrig Sverige AB erbjuder påbyggnationer i flera olika storlekar som klarar av både tung och lätt kyltransport. Vår produktportfölj består av tempererade påbyggnationer till lastbilar, släp, och specialbyggnationer med dubbla lastplan. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa er med era kyl- och frystransporter och vi sätter alltid kundens behov i centrum. Våra skåp är ATP-klassade för kyltransport och är utrustade med kylaggregat för termostatreglerade transporter, balksystem i fordonen för dubbellast och baklift, o.s.v.

Vi utför påbyggnationer som möjliggör kyltransport av temperaturkänsliga varor. Transportfordon för varor som bör ha en temperatur mellan +2 ºC till +8 ºC eller frystransport som når högst -18 ºC. Oavsett vad för kyltransport det är ni ska utföra, så har vi skåpet för just det ändamålet. Vi har en av marknadens bredaste invändiga mått med FRC-klassning.

KONTAKTA OSS FÖR PÅBYGGNATION TILL KYLTRANSPORT

Om ni är i behov av skåp som fungerar bra för kyltransport, då har ni kommit helt rätt. Vi på Norfrig Sverige AB har flera olika typer och skåpstorlekar för alla möjliga kyltransporter. Kontakta oss så hjälper vår serviceinriktade personal er att hitta just den påbyggnation som passar era behov av kyltransport. Vi erbjuder även lagerskåp för snabba leveranser.