Karriär Hos Norfrig Truck Bodies

Möjlighet, meningsfullhet och gemenskap under samma tak

Din Karriär Börjar Hos Oss

Möjligheter

De flesta av våra medarbetare arbetar som montörer inom olika kompetensområden i produktionen, men vi har även specialiserade tjänster som exempelvis konstruktörer, kvalitetstekniker, planerare, inköpare och säljare. Alla lika viktiga och delaktiga.

Växande Branch

Oavsett tjänst hos oss kommer du till en växande bransch som står inför en spännande framtid! Vi har interna utvecklingsmöjligheter och för dig som ska arbeta med arbetsledning eller som chef har vi löpande insatser för att ge dig rätt förutsättningar att växa i ditt ledarskap.

Våra värderingar

Långsiktighet


Vi uppmuntrar till långsiktighet där kunder och intressenter känner trygghet i att vi har styrka att agera inom marknaden under en lång tid framöver. Det handlar i grunden om att tillvarata varje medarbetares kunskap och engagemang för att stimulera organisatoriskt lärande – att se möjligheter till interna synergier och ”best practice” som långsiktigt utvecklar och stärker vår totala konkurrenskraft i marknaden

effektivitet_iconvit

Entreprenörskap


Vi uppmuntrar till entreprenörskap och engagemang för arbetsuppgiften. Det handlar om att ta egna initiativ och se möjligheter till att förbättra och utveckla och ett entreprenörsmässigt förhållningssätt där nya idéer och kontinuerlig utveckling säkerställer att vår kund alltid får den bästa lösningen.

entrepenorskap_iconvit

Effektivitet


Vi uppmuntrar till effektivitet och optimala arbetsprocesser – det handlar om att utmana oss själva, att alltid göra vårt bästa och varje dag fråga oss vad vi kan göra bättre – att konsekvent söka rotorsaken till brister och avvikelser för att varje dag kunna leverera högsta upplevda kundvärdet.

effektivitetvit

Ansök Till Oss

Utannonserade tjänster publiceras alltid på Arbetsförmedlingens platsbank och det framgår i respektive annons hur du ansöker. Ibland samverkar vi med rekryterings- och bemanningsbolag för att få hjälp att finna rätt person och kompetens och då publiceras tjänsterna även på deras sidor.

Har du tidigare erfarenhet av liknande yrke eller specialkunskaper inom elektronik, fordonsel, svets eller ritningsläsning kan detta vara extra betydelsefullt och vi ber dig därför lyfta fram detta i din ansökan.

Spontanansökan

Även när vi inte har utannonserade tjänster är du dock välkommen att höra av dig och skicka in din ansökan till oss! För att skicka en spontanansökan sammanställer du ett CV och personlig presentation av dig själv och mailar till oss.

rekrytering@norfrig.se

Här kan du ta del av hur dina uppgifter behandlas enligt GDPR

Examensarbete

Flera av våra nuvarande medarbetare startade sin kontakt med Norfrig genom att göra sitt examensarbete hos oss.
Ett examensarbete är inte bara ett lärorikt led i din utbildning utan även en god möjlighet för oss på Norfrig att få kontakt med dig som en möjlig framtida kollega! Vår verksamhet är mångfacetterad med flera inriktningar vilket ger dig möjlighet till givande ämnesområden och frågeställningar att inspireras av.

Skicka en förfrågan till oss och ange ”Examensarbete” i ämnesraden.

rekrytering@norfrig.se

OBS Vi ser gärna att du har övervägt ett tema eller tänkt inriktning på ditt arbete innan vi träffas samt att du övervägt vilka förutsättningar eller stöd du behöver för att lyckas!

APL och Arbetspraktik

Vi samverkar gärna med utbildningsanordnare där praktik inom vår bransch omfattas i utbildningen och erbjuder platser i mån av plats och resurser. Under din praktik ger vi dig handledning och inblick av hur det är att arbeta på vår arbetsplats. Vi hoppas kunna bidra till din personliga utveckling och din praktiktid ska bli både spännande och lärorik!

rekrytering@norfrig.se