Släp – Passar alla behov

Vi på Norfrig Sverige AB erbjuder ett brett sortiment av lastbilssläp och vi täcker alla de behov som finns på marknaden. Vi har följt branschen och utvecklingen under lång tid och därför kan vi erbjuda våra kunder unika lösningar från försäljning av lastbilssläp samt variation efter behov. Tillsammans utgör vi ett integrerat nätverk av utvecklingsorienterade lastbilssläp av högsta kvalitet för alla typer av tempererade transporter.

KVALITETSSÄKRA LASTBILSSLÄP

Vi är en pålitlig partner som hjälper dig med innovativa lastbilssläp för att trygga framtiden för ditt företag. Vi använder oss av en av Europas största leverantörer av chassi, för att säkerhetsställa kvalitén av produkten. Våra lastbilssläp är konstruerade att klara av olika uppgifter samt förhållanden och finns i standard, eller kundanpassade utförande. Måtten på våra lastbilssläp är varierande och finns i både standard utförande och öppningsbar sida. Alla lastbilssläp passar för både större och mindre leveranser, som ska köras för fjärrtrafik eller för distribution.

KONTAKTA OSS FÖR LASTBILSSLÄP

Är ni i behov av lastbilssläp? Kontakta oss så hjälper vi er finna de släp som passar bäst för just era behov och önskemål. Vid behov av snabb leverans kan vi erbjuda lagersläp. Vi ger råd om vilka lastbilssläp som passar bäst för ert ändamål.