Kundanpassade trailers

​Vi på Norfrig Truck Bodies AB erbjuder kundanpassade kyltrailers, för att ni ska kunna säkerställa era kunders kylvaror under en kyltransport. Vi tillhandahåller de bästa kyltrailers som någonsin har blivit tillverkade och vår första prioritet är alltid maximum trygghet vid transport. Vi har ett stort urval av kyltrailers och vi erbjuder kundanpassade lösningar. Vi har hög kompentens och lång erfarenhet, vilket resulterar i att vi kan ge den bästa rådgivningen när det gäller våra kyltrailers. Vi är specialister på att ta fram kundanpassade kyltrailers som möter era och era kunders behov.

Vi tillhandahåller kylisolerade byggnationer med varierande mått i standardutförande och med öppningsbar sida. Våra trailers är konstruerade att klara av olika uppgifter samt förhållanden och finns i standard, eller kundanpassade utförande. Våra kyltrailers finns för både fjärr- och distributionstrafik och finns även anpassade för Norge-trafik.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss så hjälper vi er hitta den kyltrailer som passar ert behov bäst. Vi tar emot alla önskemål samt tankar kring er kyltrailer och möter er med den bästa helhetslösningen.